“На інвалідному візку”: З відомою українською телеведучою трапилась жахлива НП. Прямо на відпочинку

Українська журналістка і зірка «Холостяка» Раміна Есхакзай опублікувала фото в гіпсі.

На зимові свята Раміна Есхакзай відправилася в Шарм-ель-Шейх, Єгипет. Однак відпочинок її пройшов не так гладко, як хотілося б. На сторінці в Instagram телезірка опублікувала кадри, на яких позувала з гіпсом на лівій нозі.

Як запевнила Есхакзай, з ногою її все добре. Лікарі сказали, що зірка розтягла зв’язки, наклали гіпс на 10 днів і вручили милиці з коляскою. За словами дівчини, з цим незручно.

«Якщо хочете привернути до себе увагу і цікаві погляди дітей і дорослих, беріть милицю і коляску, увагу забезпечено. Добре, що ми зупинилися в цьому готелі. Персонал – готельна благородність. Ті, хто мені заздрить, ви там особливо не радійте, що я лежу на відпочинку з милицею і в гіпсі. Я в такому вигляді привертаю ще більше уваги, і мене в буквальному сенсі носять на руках.

А взагалі, хлопці, я усвідомила свою помилку. Більше з вами нічим не ділюся. Або буду це робити як інші люди – постфактум. Тому що дуже багато збігів, тільки поділюся чимось, відразу якась х * ня відбувається, найчастіше зі здоров’ям», – написала Раміна Есхакзай.