На ранок! Дике місиво в морі: масований залп по кораблях – ВЕСЬ ФЛОТ РФ на дно! ЗСУ добили всі!

Мешканці окупованого Криму стали звикати до звуків повітряних сирен, оскільки російська невмотивована агресія проти України матеріалізувала сакральне бажання місцевих колаборантів «тепер хоч каміння з неба». Вони весело та завзято виконують у бомбосховищах пісню про «легендарний Севастополь» у той час, коли у штабу ЧФ РФ два пропущені плюс понад 30 ефективних прильотів по військових об’єктах – кораблям, складам. Про це інформує військовий оглядач, координатор Юрій Карін.

Для Чорноморського флоту розпочинається новий етап історії, який має завершитись його повним примусовим виведенням з території України. І це буде не політичне рішення, а принизлива реальність, яку удар за ударом утворюють Сили оборони України, — наголошує експерт.

Військовий оглядач додає, що чисельність ЧФ РФ становила 25 тисяч військовослужбовців. До складу флоту входив один ракетний крейсер, по шість фрегатів і субмарин, вісім ракетних кораблів і катерів, сім великих десантних кораблів та інші корита.Сам Крим був перетворений на плацдарм для підготовки повномасштабного вторгнення в Україну, — розповідає військовий оглядач.

Експерт зазначає, що для кремлівського режиму питання військової присутності у Криму та домінування у Чорному морі має стратегічне значення. Через півострів проходять найважливіші логістичні маршрути задля забезпечення російського угруповання військ на південному напрямку.

Тому військові кораблі РФ, військові частини на території півострова, а також основні шляхи та об’єкти логістики окупантів стали прерогативою ударів Сил оборони України від початку повномасштабного вторгнення, — говорить Юрій.

Експерт радить «понаїхам» та місцевим колаборантам стартувати у бік Сибіру через Кримський міст, що функціонує з перервами через повітряні тривоги. Бо інакше ніяк. Переправ не буде, адже ЗСУ готують спецоперацію.