На ранок! Екстрений борт з НАТО: зібрати усіх – Кремль задумав жахаюче. Українці мають знати!

Усім очевидно, що Владімір Путін не прагне миру і готується до затяжної війни проти України. Для досягнення мінімальних цілей він відправляє в бій тисячі військ.

Тож Західному світу слід готуватися до тривалої підтримки Києва. Про це заявив генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг.

В інтерв’ю The Guardian він розповів про те, що Путін веде війну на виснаження і збирається і надалі відправляти воювати “тисячі і тисячі військ заради мінімальних досягнень”.

“Президент Путін не планує мир, він планує продовжувати війну”, – сказав Столтенберг.

За його словами, держава-окупант РФ посилює своє військово-промислове виробництво і “звертається до авторитарних режимів, таких як Іран або Північна Корея, та інших, щоб спробувати отримати більше зброї”.

У такій ситуації країни західного світу, серед яких Сполучені Штати, Великобританія, Франція і ФРН, повинні бути готові до тривалої підтримки України озброєннями, боєприпасами і запчастинами.

“Потреба буде зберігатися, тому що це війна на виснаження. Йдеться про промисловий потенціал для підтримки допомоги”, – додав генеральний секретар НАТО.

Також Єнс Столтенберг підкреслив, що на фронті фіксується дефіцит боєприпасів. Агресор Росія намагається знайти їх у Китаї.