На ранок!Екстрена звістка: прямо ТАМ -жахаюче звірство окупантів, знищення всього міста.Помста буде!

Російські окупанти атакують авіабомбами прибережні населені пункти Херсонщини, бо бояться контрнаступу ЗСУ.

Про це повідомила речниця Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк в ефірі телемарафону 

“На жаль, ворог наляканий контрнаступом настільки, що намагається просто в килимовий спосіб знищити все, що наближається до правого берега. І дуже потужно б’ють саме по прибережних населених пунктах”, – сказала представниця захисників півдня.

Вона уточнила, що під ворожими ударами постійно перебувають Херсонський і Бериславський райони, самі міста Берислав, Херсон, Кізомис.

Гуменюк пояснила, що загарбники намагаються завдавати ударів керованими авіаційними бомбами, щоб психологічно тиснути на цивільних та військових: “Нібито їхня потужність настільки велика, що навіть пробувати не варто просуватись уперед”.

“Незважаючи на те, що ворог усвідомлює, що форсування Дніпра – це потужна і складна операція, все одно побоюються з усіх напрямків, які б аналітики прогнози не складали, з якого напрямку почнеться контрнаступ”, – додала речниця Сил оборони півдня.

Водночас вона наголосила, що контрнаступ уже відбувається невеликими кроками і потужності ворога щодня знищуються.

Гуменюк також підтвердила втечу російських окупантів та вивезення награбованого зі Скадовська. Однак ще зарано розраховувати, що це “жест доброї волі”. Не виключено, що це провокація ворога, аби показати, який напрямок у них начебто слабкий.