На Різдво — РФ капітулює?! Путін вийшов до народу — перед Зеленським на колінах: руки вверх і здався? Цей день настав!

Альфред Кох висловився про сигнали Путіна про так зване «перемир’я».

«Ну ось з якого дива йому пропонувати перемир’я, якщо в нього з кожним днем стає все більше солдатів, танків, гармат, снарядів і всіх інших причиндалів? Адже саме в цьому запевняють нас не лише російські, а й західні медіа. Нестиковочка виходить …

Думаю, що як не зростатиме його ВПК, а все одно потреби фронту він не покриває. І так чи інакше, але ЗСУ вибивають його техніки більше, ніж встигає поставити у війська російська промисловість. До речі, з цього випливає те, що жодного бурхливого зростання російського ВВП немає. Адже якщо я зробив танк, то це плюс до ВВП. А якщо мій танк згорів, це мінус від ВВП. А цього вирахування російський Держкомстат якраз і не робить… А якби робив, то й цифри були б інші. Значно скромніші…», — заявив Кох.

Також він додав: «Ось пишуть, що навіть з урахуванням зростання виробництва та північнокорейського «гріва» у росіян знову починається дефіцит снарядів. І начебто скінчиться вони мають за один квартал, максимум — до літа. І так – за багатьма позиціями. І по танках не встигають вони поповнити свої втрати і з іншої бронетехніки.

Тут тільки за два дні українці чотири Су-34 збили, не рахуючи інших типів літальних апаратів. Це ж не жарт! Кожна така «сушка» коштує близько 45 млн. доларів. Такими темпами за півроку можна всієї авіації втратити… А Нідерланди вже оголосили, що цього тижня поставлять в Україну першу партію F-16. Усього 18 літаків. А Росія лише за рік (!) виробляє лише 14 штук Су-34.

Як не почати посилати сигнали щодо перемир’я? Поки перемир’я йтиме — можна нагромадити снарядів, літаків та танків. І потім, із новими силами, знову накинутися на бідну Україну. Ось і такі в голові у мене «різдвяні» думки гуляють… 

Що ви говорите? Пєсков заперечує, що Путін надсилає «сигнали» про перемир’я? А навіщо мені Пєсков, якщо я сам, на власні вуха чув це від Путіна вже разів десять за останні кілька місяців? Мені навіть здалося, що він дещо переборщує з цими своїми «миротворчими» сигналами… Отже, все це недарма, ох недарма…»

Тому можна зробити висновок, що Путіну потрібна якась пауза у війні для відновлення ресурсів.