На вечір! Ексміністр не промовчав – відповідь буде жорстка! Правду викрито – хизуються перед “своїми”

Росіяни заявили, що “обстріляли” британський есмінець у Чорному морі. Так вони хочуть показати своїй аудиторії, що навіть можуть атакувати судна НАТО.

Про це розповів Андрій Загороднюк, ексміністр оборони України. Він переконаний, що це спланована невелика інформаційна кампанія.

“Так вони показують, які вони сміливі, спроможні й нікого не бояться та надійно захищають, як вони називають це, територіальні води”, – вважає ексміністр оборони.

Натомість, за його словами, світу росіяни показують, що дійсно не допустять перехід через межу так званих територіальних вод. Насправді ж – дуже бояться масової участі кораблів НАТО в Sea Breeze 2021.

Конфронтація з НАТО в Росії триває вже давно. Загороднюк вважає, що Росія не готова йти на збройне протистояння в Чорному морі з кораблями НАТО. Особливо, після зустрічі з Байденом.

“Наразі їм не вигідні різного роду загострення, особливо, входити в пряме бойове зіткнення з підрозділами НАТО. Тому що вони дуже добре знають – відповідь на це буде дуже жорстка та дуже однозначна”, – наголосив він.

Тому, найімовірніше, вони балансують на межі, щоб все-таки “зберегти обличчя”. Росіяни ж розуміють, що жодна країна НАТО та вільного світу не визнає ці територіальні води російськими, тому намагаються демонстративно це відстояти насамперед інформаційно.

Шановні читачі, також підписуйтесь на наш телеграм канал Корупція – інфо – https://t.me/korupciya, аби не пропустити ще більше цікавої та актуальної інформації