На вечір! Гордон знищив Путіна – там порожнеча. Забудьте – Зеленський аплодує, не дозволять

Журналіст Дмитро Гордон в ефірі програми на телеканалі «Україна 24» розповів, що статус особливого партнера США для України сьогодні важливіший членства в НАТО.

«Україні потрібно, перш за все, сподіватися на себе, робити кроки, щоб стати по-справжньому цивілізованою європейською країною, а не декларативно європейською. І, звичайно, просити у США статусу особливого партнерства. Я не знаю, чи варто просити членство в НАТО і ЄС. У мене є практично 100% відчуття того, що ні в ЄС, ні в НАТО нас не приймуть. Але статус особливого партнерства зі США для України сьогодні був би важливішим, напевно, ніж членство в НАТО і ЄС», – зазначив Гордон.

Окрім цього Дмитро Гордон розповів про те, чи допомагають переговори вирішити конфлікт на Донбасі.

«Перше, Мінські угоди мертві. Пожвавити їх неможливо. Друге, я підтримую Леоніда Кравчука – Україні немає чого робити в Мінських угодах. Третє, зустрічі нашого президента з Путіним безглузді і безперспективні. В очах Путіна він нічого не побачить, там порожнеча. Путін не піде ні на які поступки, я це багаторазово говорив, він може тільки пастку влаштувати. Тому що це людина, яка мислить категоріями, яким його навчили у вищій школі КДБ. Шукати там щось людське, любов до України безглуздо. Я також вважаю, що розширення формату переговорів ні до чого не приведе. Україні потрібно побудувати потужну економіку і потужну армію, і тоді будуть всі розмови», – зазначив Гордон.