На вечір! Медведчук в ауті, їм вдалося – знайшли усе! Країну накрило: російський паспорт і скандальні статки

Як виявилося, цивільна дружина нардепа від “ОПЗЖ” Тараса Козака Наталія Лавренюк має паспотр Росії, який вона отримала ще у березні 2015 року.

Таке скандальне викриття вдалося зробити журналістам програми “Схеми”. В першу чергу, вони зазначають, що відкриті джерела містять обмаль інформації про жінку. Знайти більше вдалося лише після перегляду різноманітних реєстрів України та Росії. також інформацію авторам надало джерело, близьке до бази АС “Российский паспорт”.

Згідно з отриманою інформацією, Наталія Лавренюк є уродженкою Львова. Народилася 1975 року, місцем реєстрації є місто Калуга, а з 2008 року вона офційно розлучена.

“Перевірка на офіційному сайті податкової служби Російської Федерації підтвердила: особа з такими даними дійсно має паспорт громадянки Росії”, – підкреслюється в статті.

Розслідувачі довідалися, що вона була працівником Львівської політехніки та Львівського аграрного університету. Разом із тим Лавренюк є власницею приватного підприємства “Лілія”, яке, за даними журналістів, не приносить їй прибутку.

Станом на 2044 рік сумарні доходи жінки нібито сягали 5 мільйонів гривень.

Також жінка є власником чималої кількості нерухомості. Зокрема, у Львові на вулиці Князя Романа, 22 Лавренюк має 381 квадратний метр нежитлових приміщень і 10 квартир.

1244 квадратні метри готельного комплексу “Швейцарський”, який розташований у суміжному будинку номер 20, також у її володінні.

“У Києві жінка також має житлову площу, але більш скромну. У будинку на проспекті Лобановського в 2016 році Наталя Лавренюк стала власницею квартири на 96 квадратних метрів”, – розповіли журналісти.

У 2018 році Лавренюк також стала власницею однокімнатної квартири у новобудові на Оболоні. Вартість такого приміення оцінюється в майже мільйон гривень.

Крім цього, у реєстрах вдалося знайти, що Лавренюк володіє десятьма земельними ділянками в Україні.

Тож, “Схеми” знайшли у Лавренюк 12 квартир, 10 земельних ділянок, недобудований будинок у лісі, паспорт громадянки України, паспорт громадянки Росії.

Водночас журналісти додають, що стосунки стосунки Козака і Лавренюк не мають офіційної реєстрації. Однак, у них є дочка, а жінка є постійною супутницею народного депутата, про що свідчать дані перельотів. Зокрема, Лавренюк подорожувала з Козаком у Росію і Європу, пара разом перетинала кордону на автомобілях, на рейсових і приватних літаках – іноді навіть по чотири-шість разів на місяць.

У вересні 2018 року журналісти зазнімкували, як пара разом сідала в авто в аеропорту “Київ”.

Нагадаємо, “Схеми” раніше писали, що Лавренюк володіє частиною нафтового бізнесу в Росії спільно з Оксаною Марченко та її чоловіком Віктором Медведчуком. У декларації член ОПЗЖ свою супутницю не вніс.

Шановні читачі, також підписуйтесь на наш телеграм канал Корупція – інфо – https://t.me/korupciya, аби не пропустити ще більше цікавої та актуальної інформації.