На Запоріжжі госпіталізовано голову селищної ради: Чоловік постраждав від вибуху гранати

У селищі міського типу Мирне Мелітопольського району стався вибух. Внаслідок нього голова селищної ради отримав тілесні ушкодження, передає Корупція.Інфо.

Про це повідомляють у прес-центрі Нацполіції Запорізької області.

23 квітня близько 21:00 до Мелітопольського відділу поліції ГУНП в Запорізькій області надійшла інформація про те, що біля будинку на вулиці Садовій в селищі міського типу Мирне Мелітопольського району стався вибух невідомого пристрою. Внаслідок вибуху постраждав голова Мирненської селищної ради,
– йдеться у повідомленні.

Популярне: "Тепер до вас зможуть приходити додому…": Коли і чому почнуть перевіряти українців

Правоохоронці зазначають, що "швидка" доставила чоловіка до Мелітопольської районної лікарні, де йому надали медичну допомогу. Як повідомили медики, голова Мирненської селищної ради отримав незначні тілесні ушкодження, його життю нічого не загрожує.

За попередніми даними, біля воріт приватного будинку стався вибух гранати "РГД-5". З місця злочину вилучили металеві фрагменти та важіль підривника УЗРГМ.

У поліції також додали, що до Мелітополя терміново виїхав очільник запорізької поліції Олег Золотоноша та його заступник – начальник Слідчого управління Костянтин Гребенюк.

Наразі тривають оперативно-розшукові заходи, направлені на встановлення осіб причетних до скоєння злочину.