Накинувся на маму Героя! Скандал у маршрутці – Водій перейшов межу: все через 10 гривень? Покарати!

У Рівному водій маршрутки відмовив матері загиблого на війні Героя у пільговому проїзді та ще й нахамив їй.  

Деталі неприємного інциденту пані Людмила розповіла на своїй сторінці у Facebook. 

При вході до маршрутки жінка показала посвідчення члена сім’ї загиблого на війні. Її син Богдан віддав життя за Україну та загинув на війні 4 січня 2023 року. Але водій маршрутки не просто відмовив їй у пільговому проїзді, а ще й нахамив. 

“Якби він просто сказав: “Я вам співчуваю, але вибачте, у мене всі пільгові місця зайняті”, цього поста б не було. Коли б не почула собі в спину: “Розвелося вас тут…” Це нас, згорьовані вдови й невтішні матері, розвелося? Чуєте, люди? Розводяться колорадські жуки, нешановний. І це ще війна не скінчилася. Ще гроби молодих хлопців щодня зі Сходу “На щиті” везуть… Ще могили щодня копають і вже нема куди хоронити. Ще нас щоночі будить сирена. Гинуть діти”, – обурюється Людмила. 

Вона відповіла водієві, щоб він сам пішов, та повоював. Але той не відреагував на її слова. Не стали втручатися у конфлікт та інші пасажири маршрутки. 

На інцидент вже відреагували у міському управлінні транспорту. На понеділок викликали перевізника та водія маршрутки в керування – для розмови з Людмилою Марчук. 

“Не існує слів на цьому світі для вибачень таких людей. Я попереджала перевізників щодо перевезень та надання послуг, це вже другий інцидент, поки я голова комісії транспорту. Як із такими нелюдами боротися?” – написала депутат міської ради Катерина Марчук