“Стріляли в лежачого і ходять собі спокійно”: Гриценко заявив про страшний злочин відомих нардепів

Лідер партії «Громадянська позиція» заявив, що чим депутат більше замішаний в корупційних схемах або злочинах, тим складніше залучити його до кримінальної відповідальності, передає Корупція.Інфо

Про це Анатолій Гриценко розповів в ефірі популярного українського телеканалу «NewsOne».

Популярне: "Тобто, 18% доходу …": В Україні ввели нові пільги. Хто може скористатися, і що потрібно знати

Анатолій додав, що найчастіше, навіть якщо народні депутати голосують за зняття депутатської недоторканності зі своїх колег, то політики все-одно не несуть відповідальності за свої злочини.

"Знімали недоторканність. А далі? Все розсипається. Значить,"кіно" в режисурі Генпрокуратури нічого не означає? Значить, далі хтось відкупився?" – сказав політик.

Гриценко заявив про те, що зараз в Парламенті вільно розгулюють кілька депутатів, які, за словами Анатолія, є злочинцями.

"У мене немає сумнівів в тому, що всі ці Розенблати, Пашинські вчинили злочин. Це зафіксовано. Є один поранений чоловік, в якого стріляли в лежачого. А Пашинський собі спокійно ходить по залу. Розенблат – та ж історія. Відповідальності немає", – констатував Анатолій Гриценко.

Через таку несправедливість втрачається довіра народу до влади, вважає Гриценко.

Люди бачать: "Чим більше" риба ", тим важче її зачепити".

Політик стверджує, що для вирішення проблеми, в першу чергу влада повинна наочно продемонструвати досягнення прокуратури.

"Дуже важливо, щоб нова влада взяла кілька великих" риб "за" зябра "і посадила їх надовго".