Наривається як може! У Разумкова конфлікт з ОП – зробив 5 заборонених кроків. Дороги з Зеленським розходяться!

У спікера Разумкова знову конфлікт з Офісом президента.

Про це пише тг-канал “Зеландія”.

“На цей раз справа стосується закону про олігархів. Разумков лобіює норму про те, що перелік олігархів має визначати спеціальна комісія при НАЗК, а не РНБО. В ОП категорично проти – в такому випадку для них вся ініціатива втрачає сенс.

При цьому в ОП переконані, що Разумков діє в інтересах олігархів і свідомо саботує політику президента. “, – йдеться в повідомленні.

Про те, що у Разумкова конфлікт з ОП і спікер буквально наривається, пише і журналістка Світлана Крюкова:

Дмитро Разумков, спікер парламенту, наривається як може, і зробив вже як мінімум п’ять заборонених кроків, що підкажуть, що з Офісом президента йому не по дорозі.
І в найближчому майбутньому його дороги з Зеленським та «слугами» розійдуться.

Всі опції в наявності:

– Сфотографувався з Кентом
– похвалив Авакова
– Не проголосував за рішення РНБО
– Розкритикував рішення РНБО
– Відмовився від зп в конверті (з рук Офісу так точно)
– Завів прес-секретаря симпатичніше, ніж у Зеленського
– І дав інтерв’ю «Страні».

Так з приводу інтерв’ю, Разумков відповів на питання про відставку Авакова і на питання, чи спілкується він з уже колишнім міністром МВС:

“Я не обговорював це питання з Арсеном Борисовичем, однак, я вважаю, що він був на своєму місці. МВС – це велика машина, важча робота, ніж навіть посада прем’єр-міністра, і Аваков нею керував. Керувати, в хорошому сенсі цього слова, всім, що зосереджено в МВС (поліція, Нацгвардія, ДСНС, прикордонники) – дуже складно. Не дивлячись на критику, помилки і скандали, у нього за сім з половиною років добре виходило. Денису Монастирському, який прийшов на місце Авакова, зараз буде непросто увійти в ритм управління міністерством, на це піде якийсь проміжок часу. Багато буде залежати від того, хто йде і хто залишається – кадри завжди вирішують все “, – заявив Разумков.

На питання про свої стосунки з Єрмаком і Зеленським Разумков відповів наступне:

Я не ходжу до Єрмака, ми бачимося на нарадах. А з президентом у нас нормальні робочі взаємини. Я буваю в Офісі президента раз в два тижні, може, частіше. Що стосується порад, то іноді трапляються моменти, коли я говорив: мені здається це повинно бути так чи інакше. Точно також і президент може сказати, що бачить щось по-своєму.

А також підписуйтесь на наш телеграм канал Корупція – інфо – https://t.me/korupciya, аби не пропустити ще більше цікавої та актуальної інформації.