Наступник Авакова! У “Слузі народу” описали ймовірного главу МВС Монастирського : “спочатку думає, а потім робить”

Голова комітету з питань правоохоронної діяльності Денис Монастирський, найімовірніше, стане новим очільником МВС. У президентській партії нардепа позитивно оцінюють, називаючи неімпульсивним.

Профільний комітет, найімовірніше, підтримає призначення Дениса Монастирського. Таку заяву у коментарі журналістам зробила нардепка від “Слуги народу” Ірина Верещук.

Верещук зазначила: працює разом із Монастирським у суміжному комітеті у сфері безпеки і нацоборони.

“Знаю його як відповідальну і виважену людину, яка спочатку думає, а потім робить. А ще більше думає, коли приймає рішення. Він не є імпульсивним”, – сказала Верещук.

Нардепка відзначила: очікує, що за призначення Монастирського співпраця між комітетами Ради і профільними міністерствами посилиться. Інколи, за її словами, її бракувало.

Додамо, що інший “слуга народу” Денис Маслов вважає, що за призначення Монастирського вистачить голосів. Фракція підтримує його кандидатуру і буде голосувати за призначення міністром МВС.

Зазначимо, що народний депутат з фракції “Слуга народу” Денис Монастирський погодився на пропозицію президента Зеленського стати кандидатом на посаду очільника МВС

Про це Монастирський заявив після засідання фракції “Слуга народу”.

“Вирішив відповісти “так” на пропозицію президента очолити МВС. Це сталося буквально кілька хвилин тому. Я розумію, на яку жертву я йду як людина, як особа і як політик. Але я зробив цей вибір і претендуватиму на цю посаду”, – так прокоментував Монастирський пропозицію про своє призначення.