Натякає на майбутнє весілля? Ані Лорак здивувала появою на публіці в незвичайному “весільному” образі

Популярна співачка здивувала шанувальників появою на публіці в незвичайному "весільному" образі.

Напередодні 40-річна українська співачка Ані Лорак з'явилася на церемонії вручення музичної премії RU.TV. Артистка вибрала досить ефектний образ для важливого заходу.

Кароліна одягла білу об'ємну сукні з довгим шлейфом і з відкритими плечима. Повітряний наряд зірки показав у всій красі її довгі стрункі ноги.

Співачка доповнила образ масивними сережками-кільцями, браслетом на руці і босоніжками на високій шпильці. Волосся артистки залишилися акуратно розпущеним, а в макіяжі акцент був зміщений на очі.

Фотографії зірки з'явилися на її сторінці в Instagram, а також були опубліковані в акаунті телеканалу.

Думки про вдалий або провальний лук в мережі розділилися, проте багато шанувальників зійшлися на думці, що наряд артистки нагадує весільний.

"Ви як наречена. Дуже красиво і ніжно", "Несподіваний образ", "Ви вмієте дивувати!", "Кароліна, ви заміж зібралися на премії?", "Сьогодні у вас справжнісінький образ нареченої! Нехай новий етап у вашому житті, стане найщасливішим! ", – пишуть в коментарях.

На червоній килимовій доріжці Ані Лорак позувала численним фотографам разом зі своїм давнім другом Філіпом Кіркоровим.

Ані Лорак в січні офіційно розлучилася з чоловіком, турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу через його зраду. Екс-чоловіку співачки довелося закрити свій бізнес після розриву, а сама Кароліна за її словами почала нове життя і змінила стиль. Заради спільної дочки Софії колишнє подружжя зберегли хороші стосунки. Нещодавно Ані Лорак дозволила колишньому чоловікові провести уїк-енд з дочкою.