Навіть не мрійте! Відновлення рейсів до Криму: у Кабміні уточнили деталі

Владислав Криклій написав спростування по відновленню рейсів до Криму

Україна не буде розглядати питання про відновлення рейсів до Криму. Про це повідомив міністр інфраструктури Владислав Криклій на своїй сторінці в Facebook.

«Я звичайно розумію, що все, що не некролог – реклама, але щоб настільки перекрутити добрі справи і зробити з мене сепаратиста – треба точно мати конкретну мету і замовника. Навіть рідна мати розхвилювалася, і з самого ранку з сліз питала про можливість відновлення прямих пасажирських перевезень на Крим », – почав Криклій свою заяву.

Він пояснив, що ці рейси будуть реалізовуватися виключно територією України.

«За дорученням Президента України завершується будівництво КПВВ« Чонгар »і« Каланчак ». Поряд з КПВВ облаштовують станції, з яких українські перевізники будуть перевозити пасажирів по території України, повторю – українські перевізники виключно по Україні. Мова не йде про відновлення будь-яких рейсів в / з окупованого Криму. Йдеться про створення людських умов для пасажирів, які будуть мати можливість на станції у КПВВ сісти в автобус легального українського перевізника і неможливе подальше її перевезення Україна. Хто хоч раз був на Чонгарі, а не бореться за звільнення Криму виключно з дивана в фейсбуці, зрозуміє », – пояснив міністр.

На закінчення він додав, що «Крим – це Україна» і побажав українцям добра і любові.