“Найбільший злочин Порошенко і цієї влади”: Сакварелідзе зробив відверте зізнання

Чинна влада України корумпована і нездатна проводити реформи, в результаті чого багато українців змушені залишати свою країну. Про це в інтерв'ю виданню Апостроф заявив один з лідерів політичної партії «РУХ НОВИХ СИЛ Михайла Саакашвілі» Давид Сакварелідзе, передає Корупція.Інфо

«Що вони можуть запропонувати народу? Ніяких перемог в реформах, ніяких перемог в економічному розвитку. Що читаєш зазвичай про нашу країну в міжнародній пресі? Високий рівень корупції, в якій замішані топові чиновники і лідери держави, війна на Донбасі і так далі. Це жодним чином не працює на благо України. Ми в цьому не винні. Винні ті псевдоеліти, які до цих пір керують країною і тримають її в заручниках», – говорить політик.

Популярне: Москаль в шоці: Депутати проголосували за імпічмент Порошенка та відставку Луценка з Аваковим

Він вважає, що через таку політику влади України громадяни масово покидають країну.

«Ви знаєте, в чому найбільший злочин Порошенко і цієї влади? Не тільки в крадіжці, не тільки в покриванні корупції. В тотальної апатії серед людей. Мільйони українців сьогодні залишають Україну. Через олігархат. Так само, як і Грузію. Дуже симптоматично, після 2012 року, коли ми програли там вибори, Грузію покинуло 750 тисяч осіб. Це країна, де жило чотири з половиною мільйона. Я навіть не хочу дивитися, що відбувається в Україні. Тут, напевно, про мільйони йдеться», – сказав Сакварелідзе.