“Не думаю, що дадуть йому ще один шанс”: у штабі Зеленського зробили гучну заяву про Вакарчука

Соратник майбутнього президента України Володимира Зеленського Андрій Богдан пояснив, як музикант Святослав Вакарчук втратив довіру українців.


Як відомо, перед початком президентських перегонів Вакарчук тривалий час виступав з гучними політичними заявами, на тлі своєї патріотичної позиції став втіленням ідеального кандидата в президенти для ряду українців.

Місяцями він не міг дати точну відповідь, чи буде балотуватися в президенти, кожен раз майстерно і розлого відповідав "ні про що", через що багато хто був упевнений, що він буде претендувати на пост державного лідера, просто тримає інтригу.

Однак, в кінцевому підсумку Вакарчук відмовився балотуватися, внаслідок чого як політик втратив довіру з боку шанувальників.

Богдан вважає, що музикант ще буде розвивати свою політичну кар'єру, хоча поки і не зрозуміло, навколо чого розгорне виборчу кампанію і як поверне довіру.

"Він не обіцяв цього. Але очікування суспільства, які він обдурив… Не думаю, що дадуть йому ще один шанс", – підкреслив адвокат.