“Не кумівство, а жорсткий відбір”: Зеленський звернувся за допомогою в підборі кадрів до HR-агентств

Обраний президент заявив, що в призначенні голів ОДА йому потрібна допомога міжнародних рекрутингових і HR-агентств.

Ряд великих міжнародних рекрутингових і HR-агентств погодилися на пропозицію обраного президента Володимира Зеленського про співпрацю в пошуку кадрів на ряд посад в системі державного управління. Про це йшлося на вчорашный зустрічі Зеленського з представниками агентств, повідомляє його прес-служба.

У зустрічі, зокрема, взяли участь Ілона Шарова (Hudson), Роман Бондар (Оdgers Вerndtson), Олексій Долгих (Bayden), Юлія Згеєва і Ігор Габузенко (Ward Howell).

"Ми маємо певну кількість кандидатур, наприклад, на посади керівників ОДА в різних областях, але і тут нам потрібна ваша допомога з інструментами адекватної оцінки цих людей", – сказав Зеленський.

Він зазначив, що його команда хоче провести прозорий конкурс на ці посади, знайти кращих менеджерів, "які прагнуть до позитивних змін в своїх регіонах, мають стратегії розвитку і здатні залучати локальні і іноземні інвестиції"

Крім того, на зустрічі обговорили головні критерії яким повинні відповідати претенденти. "Це професіоналізм, знання регіону, авторитет у місцевих громад, добропорядність, хороша репутація, досвід управління системами такого рівня", – йдеться в повідомленні.

"Всі учасники зустрічі підтримали ініціативу Володимира Зеленського, пов'язану з кадровою політикою і задекларували свою готовність до співпраці", – резюмували в прес-службі Зеленського.