“Не мовчіть!”: Святослав Вакарчук зробив термінову гучну заяву

Святослав Вакарчук оголосив про початок флешмобу "не мовчіть".

Святослав Вакарчук оголосив про опитування можливого проведення концерту Океану Ельзи на полі біля ВДНГ. Музикант виклав в Facebook відео, на якому запропонував шанувальникам і музикантам групи таку ідею.

Опитування проводиться під гаслом "Не мовчіть", саме так, за пропозицією Святослава Вакарчука буде називатися концерт – "Океан не мовчить", який ймовірно буде проведено 26 травня з нагоди святкування Дня Києва.

"Я зараз перебуваю в прекрасному весняному парку ВДНГ на великій гарній галявині. Я тут йшов повз і подумав, а чому б тут не зробити несподівано концерт групи" Океан Ельзи ", наприклад, на День Києва", – заявив Святослав Вакарчук.

Причому, за задумом музиканта, повинна бути одна суцільна фанзона і ніяких сидячих місць, ніяких віп-зон. Демократичний концерт, з демократичними цінами, в демократичній країні.

"Я хочу запитати, що думаєте ви. Це питання і до шанувальників і до музикантів групи" Океан Ельзи ". Вони теж ще не знають про цю ідею", – продовжив музикант.

Назвою концерту, за задумом музиканта, може стати "Океан не мовчить".

"Океан не мовчить, не мовчіть і ви", – додав Святослав Вакарчук.

Публікація за півгодини набрала кілька тисяч переглядів і більше тисячі коментарів, в яких українці з захопленням сприйняли ідею музиканта. Однак дехто вважає, що концерт на галявині може нашкодити природі і жителям будинків, що неподалік.