Не на часі? Зеленський сам не свій: президент прийняв НАДВАЖКЕ РІШЕННЯ! Крок до Європи, підняв усіх!

Сьогодні президент України Володимир Зеленський дав відповідь на нашумілу петицію щодо реєстрованих партнерств для одностатевих пар. За його словами, Україна обрала рух назустріч європейським стандартам, в основі яких лежать права людини.

У відповіді до даної петиції вказується, що українська влада вже працює над легалізацією цивільних партнерств.

“Міністерство юстиції України наразі працює над комплексним законодавчим запровадженням інституту цивільного партнерства з визначенням правових засад, порядку і наслідків його державної реєстрації, а також правового статусу й особистих немайнових і майнових прав і обов’язків партнерів з урахуванням особливостей вже наявних правових інститутів”, – розповів президент України.

Очільник нащої держави нагадав, що єдиним органом законодавчої влади в Україні є парламент, а тому він звернувся до голови Верховної Ради України з проханням розглянути порушене в електронній петиції питання.

“З огляду на те, що відповідно до статті 116 Конституції України, Кабінет Міністрів України вживає заходів щодо забезпечення прав і свобод людини і громадянина, з аналогічним листом я звернувся до прем’єр-міністра України. Про результати розгляду порушених питань автора електронної петиції поінформують Верховна Рада України та Кабінет Міністрів України”, – підкреслив Володимир Зеленський у своїй заяві.