“Не всі українці доживуть”: Савченко приголомшила тривожною заявою. “Це робиться свідомо!”

Надія Савченко заявила, виступаючи в ефірі телеканалу ZIK, що Пенсійний фонд України навмисно банкрутують.

На думку колишньої народної обраниці, в цьому напрямку дійсно ведеться цілеспрямована робота – потрібно, щоб в ПФУ утворилася величезна діра, і людям в результаті просто не буде чим виплачувати пенсії.

За словами Савченко, наступним кроком стане «приватизація» Пенсійного фонду.

“Що роблять з Пенсійним фондом? Пенсійний фонд кінчають. Робиться це свідомо, щоб зробити його приватним. Зараз його свідомо банкрутують. Тому, щоб приватизувати підприємство, воно не повинно коштувати дорого. Тому його (Пенсійний фонд – ред.) доводять до банкрутства і роблять пенсійну дірку і доводять до стану, що не буде з чого платити людям пенсії “, – стверджує Савченко.

Іншими словами, ПФУ стане приватною структурою, з якою українців змушуватимуть укладати контракт. Громадяни повинні будуть платити внески – це і буде їхня пенсія, яку почнуть виплачувати при досягненні відповідного віку.

Проблема якраз в тому, що доживуть до цього віку далеко не всі українці.

Савченко пояснила, що в Україні повинні з’явитися невеликі приватні пенсійні фонди, які, в свою чергу, будуть належати якійсь транснаціональній корпорації. Ця корпорація, по суті, і буде користуватися грошима, які надходять до фондів у вигляді відрахувань.

Також Надія Савченко публічно звернулась до Олександра Лукашенка. Вона попередила керманича Білорусі про фатальну помилку, яку він може зробити.

Далі прямим текстом:

Олександре Григоровичу.

Я перша з українських політиків звернулася до вас напередодні президентських виборів у Білорусі в передчутті біди в домі сусіда. Я закликала вас звільнити політв’язнів із в’язниць у Білорусі і пояснила вам, що краще мати чесну й відкриту опозицію всередині країни, ніж ножа у спині від сусідів.

На жаль, ваша жага до влади засліпила вас, і ви не почули моїх по-доброму щирих порад для Білорусі.

Ви припустилися всіх помилок, які тільки можна було допустити в державному управлінні вільним і гордим народом. І білоруський народ відторгнув вас, не лякаючись ударів кийками вашого режиму.

У білоруського народу немає політичних опозиційних лідерів і авторитетних кураторів з-за кордону. Вони всі рівні серед рівних і в цьому унікальність білорусів. На жаль, ви цього так і не зрозуміли.

Проте сьогодні, 14 вересня 2020 року, ви можете зробити фатальну помилку. Намагаючись зберегти свою владу та заручитися підтримкою Путіна, ви можете здати суверенітет Білорусі. Хоча вам не належить більше право вирішувати від імені білоруського народу. І таким своїм рішенням ви просто вкинете білоруський народ у визвольну війну на багато поколінь.

Такий шлях чеченському народу коштував двох кровопролитних війн. Український народ зараз веде визвольну війну з Російською Федерацією. Не ведіть війну в Білорусь. Білоруський народ не прийме підданства Кремлю.

Продемонструйте владі Російської Федерації гордість білоруського народу. Білоруси заслуговують на те. Ви зрозумієте це, якщо ви білорус.