Недостатньо розкішне! Наречена відомого шоумена не оцінила подарунок: вона “варта кращого”

Шоумен Володимир Остапчук зробив пропозицію своїй новій подрузі Христині Гірник і подарував дороге кільце.

Вчора ввечері, 19 серпня, український шоумен Володимир Остапчук зробив пропозицію коханій – нотаріусу Христині Гірник.

Про заручини повідомили самі Володимир і Христина через соцмережі, одночасно опублікувавши фото. Пропозиція Остапчук зробив на яхті під час спільного відпочинку з Христиною в Туреччині.

Дівчина, звичайно ж, сказала: «Так!»

Вже сьогодні, 20 серпня, в своїх Insta-Stories Христина Гірник, наречена Володимира Остапчука, який зізнався, скільки заробляє, показала шанувальникам кільце, з яким шоумен зробив їй пропозицію. За словами дівчини, Остапчук вибрав проста прикраса від її улюбленої ювелірної компанії Tiffany & Co. Пара вирішила, що це колечко вона буде носить у повсякденному житті, а пізніше вони куплять розкішний варіант з дорогоцінними каменями.

«Вова хвилювався дуже і переживав, що вибере кільце, яке мені може не сподобатися, – розповіла Христина Гірник, наречена Володимира Остапчука. – Він вирішив купити те, що мені точно сподобається в Tiffany, і я буду носити його повсякденно. У мене є багато кілець Tiffany, люблю їх прикраси. І воно дуже гарне! Обожнюю! А зараз ми поїдемо вибирати мені колечко з камінчиками», – зазначила дівчина.

Після цього наречена Володимира Остапчука Христина Гірник опублікувала в Insta-Stories кілька відео і показала, як вибирає нове помолвочноє кільце в одному з ювелірних бутиків Стамбула. 

Нагадаємо, шоумен Владмир Остапчук офіційно розлучився з дружиною Оленою 6 березня 2020 го після 12 років шлюбу. З мамою залишилися його двоє дітей 7-річна донька Емілія і 2-річний син Еван-Олександр.