Немає сил! Укомплектовані лише на 20% – Подоляк пообіцяв «жорстку зустріч» окупантам. Перемога за нами!

На Луганщині ворог продовжує наступати, бої тривають майже цілодобово. Окупанти зазнають втрат та відступають на підступах до Сєвєродонецька, але не зупиняються. Аби стримати окупантів ЗСУ підірвали залізничні мости між Рубіжним та Луганськом.

Про ситуацію в регіоні розповів голова Луганської ОВА Сергй Гайдай.

“Вчора вдень орки знову штурмували Тошківку та Комишуваху. А в Борівському, яке розташоване біля Сєвєродонецька, отримали на горіхи, зазнали втрат та відступили. Окупанти зазнають значних втрат у живій силі та техніці. рашистські підрозділи укомплектовані лише на 20%. На Попаснянському напрямку росіяни самі впоратися не можуть, тож об’єднуються з представниками приватних військових компаній. Дякуючи, Білогорівці орків вже не так багато”, – зазначив Гайдай.

Він додав, що ЗСУ підірвали захоплені росіянами залізничні мости між містами Рубіжне і Сєвєродонецьк. Мета підриву – стримання наступу окупаційних сил росії на Лисичанськ і Сєвєродонецьк.

“На Донбасі за минулу добу відбито 17 атак ворога, знищено три танки, одну артилерійську систему, шість одиниць бойової броньованої техніки та автомобіль противника. Вночі на Сєвєродонецькому напрямку активних бойових дій на лінії фронту не було, тож орки потужно гатили по мирних. 7 багатоповерхівок та будівля ВПУ отримали пошкодження внаслідок обстрілів. 15-річний підліток отримав поранення в Лисичанську, зараз перебуває в лікарні в Дніпрі”, – повідомив Гайдай.

Додамо, що російські війська, яких Путін відправив воювати проти України, зазнають невдач.

Очікувані плани диктатора РФ Володимира Путіна в Україні провалилися – його армійцям не вдалося захопити українські Київ, Харків та Одесу. Тепер же, аби мати хоч якусь “перемогу”, окупанти зосереджуються на Луганщині.

Про це написав у Twitter радник голови Офісу президента Михайло Подоляк.

“Спочатку Кремль марив захопленням Києва, потім – Харкова та Одеси, згодом – хоча б ОРДЛО. Тепер війська РФ зосереджуються на Луганщині – на інші напрямки не вистачає сил. Продовжуємо сеанс лікування імперської манії величі – жорстко “зустрічаємо” московські фантазії з реальністю”, – йдеться в його пості.