“Неможливо впізнати!” : Софія Ротару стурбувала мережу своїм зовнішнім виглядом. Що зробила пластика

Заслужена артистка України, легендарна співачка Софія Ротару нібито втратила свою сутність через пластичні операцій. Про це заявив російський художник Нікас Сафронов, який відмовився малювати портрет артистки через «великі проблем з обличчям». Так, чоловік розповів, що з Ротару він зустрічався в Криму. При цьому художник вказав, що зморшки на обличчі на картині можна було б дуже просто прибрати.

«Ні, я все розумію і приймаю всі ці сучасні технології, пластичні операції, але за ними дуже складно побачити характер людини», – сказав Сафронов.

Він зазначив, що особа Ротару змінилося до невпізнання.

«Мені хочеться показати характер людини, відкрити її суть. У випадку з Ротару, на жаль, це неможливо. Вона втратила свою сутність », – заявив Сафронов.

Нагадаємо, раніше в мережі вже з’являлася інформація щодо Софії Михайлівни і її захопленням пластичними операціями. Так, стиліст Анастасія Ніколаєва поділилася своїм професійним думкою щодо зовнішнього вигляду української естрадної співачки. За словами експерта, знаменитість в свої роки виглядає дуже добре і може похвалитися бездоганним смаком стилю. І справа тут не тільки в пластичних операціях.

«На мій погляд, Софія Ротару виглядає більш ніж гідно, враховуючи її вік і стан здоров’я. Так, у неї багато пластичних операцій, але і професія у неї, що вимагає постійного догляду за собою і її обличчям – її робота », – зазначила вона.