Неочікувано! “Слуги народу” здивували заявою, знести Тарана не вийде: осінні перестановки. Вже скоро

У фракції політичної партії «Слуга народу» практично немає ніяких питань до міністра оборони Андрія Тарана, якого часто називають одним з кандидатів «на вихід» з уряду восени.

Про це заявив народний депутат від СН Юрій Камельчук в ефірі телеканалу «Україна 24».

За словами депутата, до Міністра з боку монобільшості немає особливих претензій.

«Я не думаю, що тут дійсно великі претензії. Єдине, що може бути прикута увага… Я знаю, що існував конфлікт між військовими відомствами. Це єдине, що може мати під собою грунт для чуток. Але насправді великих претензій або спроби вже зараз знести з посади цього міністра я в нашій фракції не бачу» – розповів він.

Раніше стало відомо, що команда президента України Володимира Зеленського шукає заміну трьом міністрам. Найближчим часом Верховна рада може розглянути питання їх відставки.

Про це у середу, 1 вересня, повідомляє УП з посиланням на джерело в монобольшості.

За інформацією видання, незабаром можуть звільнити міністра оборони Андрія Тарана, міністра соціальної політики Марину Лазебну і віцепрем’єр-міністра – міністра з питань стратегічних галузей промисловості України Олега Уруського.

«Уруський, Лазебна і Таран – підуть. Їм вже шукають заміну, але тут проблеми. Тому що лава запасних маленька, а люди, яких ми запрошуємо ззовні, неохоче рвуться до Кабміну», – йдеться в повідомленні.

У той же час джерело відзначило, що міністра юстиції і міністра культури поки змінювати не будуть.