Неочікувано! Зеленський виставить Путіна диктатором: повний програш Кремля. Зустрічі не буде

Москві потрібна тільки капітуляція України, зазначив російський правозахисник

Президент Росії Володимир Путін не хоче зустрічі з президентом України Володимиром Зеленським, оскільки така зустріч буде “в мінус” Кремлю.

Таку думку висловив в ефірі програми “Сьогодні День” на телеканалі “Україна 24” російський правозахисник і громадський діяч Марк Фейгін.

“Путіну потрібна капітуляція Зеленського. Прийме він її в Москві, в Криму або на Донбасі – різниці немає. Зрозуміло, що Зеленський не поїде до Москви, але справа не в місці проведення. Можна було в Мінську теоретично зустрічатися. Але ще раз хочу підкреслити, що Москві потрібна капітуляція. Без капітуляції Путіну нецікаво зустрічатися, тому що в нього є гіркий досвід 9 грудня 2019 року на саміті “нормандської четвірки”, коли Москва розраховувала, що Зеленський погодиться на план, який йому був запропонований. Сурков займався цим планом (помічник президента РФ – ред.). Зеленський його просто відкинув”, – зазначив російський правозахисник.

За його словами, в Кремлі не збираються зустрічатися “вхолосту”.

“А в іншому, їм весь час потрібно якесь приниження Зеленського – “слабак”, “актор”. А Зеленський за цими правилами вже давно не грає, з 2019 року. Така зустріч скоріше в мінус Путіну буде. Зеленський зуміє на такій зустрічі виставити Путіна скаженим диктатором. Цього вони теж не хочуть. Тому я думаю, що зустрічі ніякої не буде, – вважає Фейгін.