Невідомі напали на чоловіка нардепа від “Самопомочі”

Депутат фракції "Самопоміч" Вікторія Войціцька заявила, що на її чоловіка напали у Києві через її діяльність.

Про це нардеп заявила з трибуни Верховної Ради, передає Корупція Інфо.

"Чиниться тиск на мою родину. Зранку, коли мій чоловік заїжджав на подвір’я свого офісу на Воровського, його машину протаранила машина… З машини вибіг чоловік із маскою на обличчі і з закритою головою – і втік, залишивши машину на вулиці", – сказала вона.

Вона також наголосила, що це вже друга спроба за рік тиснути на депутата та її сім'ю.

Войціцька нагадала, що березні невідомі кинули пляшку із запалювальною сумішшю під вікна її будинку, де вона спала з чоловіком та тримісячним сином.Вона додала, що від часу пожежі лише "один-єдиний раз" її викликали до СБУ для надання свідчень.

Я не чула від слідчого жодного слова, як і від керівництва МВС. Жодного розслідування немає, таке враження, що нічого не сталося,
– сказала нардеп.

Відтак, вакликала нового генпрокурора Юрія Луценка взяти справу під персональний контроль і притягнути до відповідальності тих, хто намагається залякати її і всю фракцію "Самопоміч".

Нагадаємо, в ніч на 17 березня невідомі кинули пляшку із запалювальною сумішшю під вікна будинку нардепа від "Самопомочі" Вікторії Войціцької, де вона спала з чоловіком та тримісячним сином.