«Ні,б@ядь, стекломой пити буду з глодом”: Те, як повелись з українцями на кордоні приголомшило всю країну. А далі що?

ВАША ВІЗА АНУЛЯВАНА, про інцидент, який трапився на кордона повідмоляє користувач соціальної мережі Владимир Игуменцев, передає Корупція.Інфо

Популярне: Просто зараз в офісі Димінського проводять обшуки, невже доведуть його вину?

Пише автор.

Поспішаю поділитися своїми враженнями про «БЕЗВІЗ». Відразу скажу він таки «Є». За тиждень перетинав Українські кордони з Євросоюзом двічі … Чому двічі? Про це нижче.

Перше, що впало в очі, якщо у тебе «біометричний паспорт» кордонів для тебе в Євросоюз просто НЕІСНУЄ .. нікого не цікавить куди, навіщо, і на скільки ти їдеш, чи є у тебе гроші, чи будеш ти там бомжувати або жити в кращих готелях. Всім глибоко начхати …. На польському кордоні просто зібрали паспорти проштамповали…і «попутного вітру в горбату спину».

На Литовському кордоні попросили особисто підійти і отримати штамп у паспорт, а далі за тим же сценарієм.

Про багаж та інше ніхто і не згадав ….
Але ось на БЯЛАРУСКОМУ кордоні треба зупинитися детально.

Брати БЯЛАРУСИ, до речі НІЯКОГО відношення до Євросоюзу не мають. ТАК ревно оберігають його межі, що я подумав: «Господа Литовці по той бік кордону їм доплачують за це».

Спочатку прийшов похмурий прикордонник і просто перевірив наявність паспорта та його власника … ..
Далі заповнення декларації …… на скільки їдемо, куди, номер паспорта … запрошуюча сторона … коли народився …. І море непотрібних питань …. потім довгий інтервал … Потім дуже довгий паспортний контроль звірка власника і паспорта ….

Далі попросили з речами (всіх без винятку) пройти на митницю і …… прогнали через рамку металошукача, після запропонували (знову ж всіх) просвітити багаж на предмет наявності зайвого спиртного, сигарет і продуктів харчування. І все це пізно вночі ….

Три пачки сигарет на людину – це порушення через яке можуть відмовити у в'їзді РЕСПУБЛІКУ БЯЛАРУСЬ, про зайве спиртне я вже не кажу. Я вже поцікавився «Це ми з Північною Кореєю кордон перетинаємо ????» на мене визвірились і сказали «Зараз ВСІХ не пустять !!! …. Боже як вони мали рацію …… ».

На цьому все не закінчилося … .. якщо були сумніви (у мене в сумці була парасолька), копалися в сумці особисто …. Ручна поклажа перевірялася у ВСІХ без винятку … якийсь лейтенант все питав, а це ЩО? , а це ?? … Хотілося просто акуратно плюнути йому в морду, особливо після запитання «І ЦЕ ОДНІЄЇ ПЛЯШКИ ВІСКІ ВАМ ВИСТАЧИТЬ на ТИЖДЕНЬ ????».

«Ні Б@ядь стекломой пити буду з глодом … ТОБІ яка різниця ????? Ми просто ТРАНЗИТОМ йдемо на ЛИТВУ. Що ти морда совкова знайти у мене хочеш ??? . Я зайвої пляшкою горілки, вночі, підірву економіку Білорусії ???? !!!

Дуже швидко за ДВІ години (на кордоні ми були одні) ми минули БЯЛАРУСКИЙ кордон …… Одне маленьке спостереження відразу після кордону заправка (Республіка Білорусь) …. Нам з радістю пояснили ТУАЛЕТ БЕЗКОШТОВНИЙ ….
ільки одна невдача впритул до туалету стоять лавочки на яких (чоловік десять) тусується місцева молодь (років 16-17) п'ють пиво, розмовляють риються в мобільниках … навіть цілуються …. АЛЕ ЧОМУ В ГРОМАДСЬКОМУ ТУАЛЕТІ????? Чому треба призначати побачення своїй дівчині в ГРОМАДСЬКОМУ безкоштовному туалеті ???? !!! Це така БЯЛАРУСКАЯ фішка ???
ДАЛІ Литва, Латвія, Швеція …… ВСЕ прекрасно … .. АЛЕ треба ж повертатися … ..
Принизлива процедура по перетинанню БЯЛАРУСКОГО кордону в зворотному напрямку повторюється з точністю до дрібних деталей …. Декларація …. Металошукач …. Паспортний контроль … пошуки зайвої пляшки в сумках … огляд ручної поклажі … іііііііііі НЕ ПУСТИЛИ. …
Причина в відмову «У ВАС ТОВАРУ МЕНШЕ, ніж його було, коли їхали тиждень тому».
ТОВАРУ ???? ЯКОГО ТОВАРУ ???? Ми не возимо товар !!!!!
Ну як же …. відповідають брати БЯЛАРУСИ «Ви коли туди їхали було 41 чоловік, а зараз 40» Ну да відповідаємо ми, 40 один з Литви додому літаком полетів у нього батько помер ». Вам то яка різниця ???? 41 заїхав 41 виїхав … тепер 40 заїде і 40 виїде … Які тут проблеми ???
НІ відповідають БЯЛАРУСИ … це велика проблема …… викликайте консула (3.40 ранку) ВИ нас обманюєте і ми для Вас включаємо режим «Закритих дверей».
Тяганина з консулом і іншими «приблудами» скінчилося тільки одним, після 9 години на кордоні нам заборонили повернутися додому в Україну через територію БЯЛАРУСІІ …. ТОВАРУ ТО МЕНШЕ .. КУДИ ТОВАР ДЕЛІ ??? НА ОРГАНИ ПРОДАЛИ ??? Тоді де наша частка ??? Будете знати як без візи їздити ….
Ваша віза АНУЛЯВАНА … .. Дебіли у них зараз країна буде АНУЛЯВАНА, а вони туристів шемят …
Далі цікавіше треба повертатися через Польщу, але для цього треба знову перетнути кордон Євросоюзу в Литві … Ось Литовці здивуються))) Тільки виїхали знову заїжджають …
І тут з'ясовується що у одного з сорока паспорт звичайний і віза одноразова, яку він тільки що використовував … Тепер і в Литву не пускаю … Ну так от Литовці (я їх вже люблю) цю проблему вирішили за 15 хвилин …. І це о п'ятій ранку …. Як заїхали в Польщу ніхто не помітив …. Ну Нема кордонів в Євросоюзі …

Висновок: Ми тепер вільні на стільки, на скільки дозволяє наш добробут … ..
І боронь ВАС БОГ повернуться назад в СРСР (СОВОК) в якому перебуває Мордор (Рашісткая федерація) і БЯЛАРУСЬ з нею на пару …