“Ніби і не народжувала!”: Дружина Гордона показала перше фото після пологів. Оце так пощастило журналісту!

Відома українська телеведуча Олеся Бацман показала першу фотографію себе після того, як народила сьому дитину відомому журналісту Дмитру Гордону.

Знімок здивував соціальні мережі, оскільки несподівано з’явився якраз у день народження самого Гордона. Знімок Бацман розмістила на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Вона також назвала дату народження дитини: дівчинка на ім’я Ліана з’явилася на світ 9 жовтня. При цьому фотографія була зроблена на день народження самого Дмитра Гордона: 21 жовтня журналісту виповнилося 52 роки.

Журналісти нагадали, що новонароджена дівчинка є їх третьою за рахунком спільною дитиною. Однак для самого Гордона народжена донька стала сьомою за рахунком дитиною.

“Діма, звичайно, хотів би подарунок прямо на свій день народження, але Ліана не стала чекати сьогоднішнього дня і народилася 9 жовтня. Четверті “Терези” в сім’ї. З днем ​​народження, мої улюблені Терези!” – прокоментувала фотографію сама Бацман.

Раніше Олеся Бацман слідом за Гордоном покинула канал “112 Україна”, вона не хотіла працювати на Медведчука. Вона розповіла, що два роки працювала на каналі, дотримуючись домовленості з роботодавцем про те, що він не буде втручатися в її журналістську діяльність, не впливає на вибір гостей і теми, які піднімаються в ефірі.