«Ніхто і ніколи не дізнається правди про смерть Мозгового», – Олександр Невзоров

Відомий російський журналіст, колишній політик Олександр Невзоров вважає, що ніхто так і не дізнається всю правду про збройний напад на кортеж відомого луганського терориста Мозгового та його смерть.

Про таку новину повідомляє «Преса України» з посиланням на московську радіостанцію «Ехо Москви». Інформує Корупція.інфо

У сьогоднішньому інтерв'ю журналістці цієї радіостанції Ользі Бичковій Олександр Невзоров розповів своє бачення цієї ситуації.

«…Я думаю, що ніхто ніколи правди вже не дізнається. Тому що, наприклад, спроби зараз препарувати всю цю ситуацію, але з бажанням знайти там хоч якісь смислові ідеологічні, політичні, я маю на увазі взагалі Донбас, нюанси – призводять абсолютно ні до чого. Тому що нічого, крім чистого, хімічно чистого криміналу там немає. І це такий дуже багатошаровий пиріг, в якому кожен шар це шар, скажімо так, трохи більше або менше пропечений криміналом. Тому що це йде в чистому вигляді розпил регіону, навіть вже не маскується ні під яким політичним або псевдорелігійним або якимось геополітичним завданням. Тому як і завжди в такому світі знайти кінці і визначитися з тим, за що був убитий чоловік і відповідно прийти до висновку, хто це міг зробити, буде абсолютно нереально», – розповів Невзоров.

На питання про причини смерті Мозгового Невзоров сказав:

«Там всі заважають всім. Там такі кубічні кілометри власності, яку можна брати голими руками і тягнути абсолютно безкарно… Ніхто не знає, як з цієї ситуації виходити. Тому що кримінальник на кримінальнику. …В чистоту нинішніх цих хлоп'ят я вже не повірю ніколи. І ні при яких умовах», – вважає російський журналіст.