Нова карта?! Путін схопився за серце: РЕГІОНИ РФ НА ДРУЗКИ – ЗСУ крошать все. Розвал почався!

У ніч з 19 на 20 квітня у 8 регіонах Росії було зареєстровано серію атак на ключові об’єкти інфраструктури. Пошкодження в нафтогазовій сфері може призвести до серйозного погіршення стану російської економіки. Таку думку у своєму аналізі на українському Каналі висловив Роман Світан, колишній полковник ЗСУ, льотчик-інструктор та військовий аналітик, підкресливши, що саме цей сектор є опорою російського господарства. Крім того, він розглянув можливі наслідки атак на електростанції для російської системи енергопостачання.

Світан переконаний, що нічна атака по об’єктах інфраструктури країни-агресорки – це продовження дій, які розпочали Головне управління розвідки та Служба безпеки України. Продовження таких операцій може призвести до припинення отримання Росією зовнішнього фінансування.

Крім того, механізмів для цього є багато, починаючи з безпілотників і навіть диверсійно-розвідувальних груп, які також можуть працювати на цьому напрямку.

«Саме ці дії призведуть до розвалу Росії, як свого часу призвели до розвалу Радянського Союзу на республіки – такі ж дії, лише зовнішні: зниження ціни на нафту, зменшення внутрішнього фінансування та неспроможність Москви фінансувати колонії. Та сама картина буде в Росії й зараз, тобто знищення вуглеводневої галузі призведе до неможливості Москви фінансувати ті колонії, що вона захопила за останні 100 років», – припустив полковник запасу ЗСУ.

Поки РФ не виведе свої війська з України, то на спокій в країні-агресора сподіватись не варто.