НОВА ВІЙНА ЗА МІСТО! “Вова, отдай и закончу “СВО”: вивід військ з оточення – Путін визнав, ОГО!

Путін нібито планує завершити так звану «СВО» наступом та захопленням Харкова. Україна, очевидно, не допустить такого сценарію, однак певна небезпека є. Про це розповів боєць ЗСУ та політолог Тарас Березовець.

За його словами, росіяни спробують оточити Харків та відрізати його від України.

«План Росії показати, що росіяни вміють воювати цивилізовано. Ми знаємо, як вони вміють воювати, вони знищують повністю все. Ні один населений пункт України, який був взятий противником, крім тих, які були захоплені зненацька, був взятий не так, як вони розповідали. Мар’їнка, Бахмут, Авдіївка припинили існувати. Тому всі ці версії вони можуть залишити хіба для себе.», — розповідає Березовець.

За словами політолога, всі подібні вислови виглядають так, наче це широкомасштабна інформаційно-психологічна спецоперація. Це ніщо інше, як ІПСО.

Версії, які російська пропаганда «вкидає» щодо Харкова є обманом. Це робиться навмисне, щоб зламати наш дух і супротив харків’ян і українських сил оборони, мовляв, що вони все одно захоплять. Березовець наголошує, що поки не спостерігається російське угруповування, таким чином поки все безпечно та контрольовано.

Додамо, Російське видання «Медуза» з посиланням на джерела в Кремлі, уряді РФ та «Єдиній Росії» поширило інформацію, що Путін збирається продовжувати війну.

Проте оцінки цих джерел щодо того, які Путін зараз ставить із цього приводу цілі, розходяться. Так, один із співрозмовників, близьких до Кремля, вважає, що після невдалого контрнаступу ЗСУ Путін «відчув слабкість України і готовий йти до переможного – хоч до Києва – і ціна його не хвилює».

Інший співрозмовник, близький до Кремля, навпаки, вважає, що вище керівництво РФ ставить перед собою «реалістичніші цілі», а саме взяття Харкова і поступове закінчення «СВО» після цього.