Новий скандал! Ось що сталось з журналісткою, яка поставила незручне питання Порошенку

Журналістку Марину Барановську, яка запитала у Петра Порошенка, як це бути президентом-олігархом в країні, де люди ледь виживають, звільнили з видання "Детектор медіа". 

Про це розповіла сама Барановська в Facebook.

"… В кінці цього вересня мене звільнили з "Детектора медіа ". Точніше зі мною в односторонньому порядку розірвали трудовий договір, як це дозволено законом, якщо ти – ФОП (а я співпрацювала з цією редакцією саме як ФОП)", – повідомила вона. 

За її словами, з вересня минулого року вона працювала в "Детектор медіа" редактором і журналістом "Відеотеки". 

"На запрошення Наталії Лігачової я прийшла розвивати оновлений сайт" Відеотека ", а взагалі працювала над цим проектом тривалий час – з 2010 року (з перервою на 2 роки)", – пише журналістка.

Барановська зазначає, що до її роботи не було претензій до того часу, поки вона не задала своє знамените питання Порошенку в кінці лютого 2018 року. Після цього вона повідомляє, що "ставлення очільниці" Детектор медіа " до її роботи і до неї особисто змінилося радикально і різко".

"Я шукаю роботу в ЗМІ. І поки безрезультатно. Можливо, хтось із вас може допомогти мені порадою або рекомендацією. Буду дуже вдячна за будь-яку допомогу", – резюмувала журналістка.

Нагадаємо, під час прес-конференції Барановська запитала у Порошенка, як це бути президентом-олігархом в країні, де люди насилу виживають. Главу держави це питання мабуть зачепило, так як він відповів на нього досить різко: 

"Я не хочу обговорювати своє життя, але повірте мені, вона не цукор. Якщо вам цікаво – я запрошую. Приїжджайте, будь ласка, подивіться … Але ключова позиція , рідна моя, ми повинні змінити з вами країну ". 

Популярне: Від 200 гривень і вище: Вже з 1 грудня на українців чекає нове подорожчання

Журналістка зазначила, цитуємо:  Мені справді вдалося провести день із Порошенком і про це – мій документальний фільм "Один день із президентом", зроблений у співавторстві із оператором Ярославом Пілунським і режисером монтажу Світланою Григоренко. Я відчуваю потребу згодом ще окремо поділитися своїм баченням, що і як відбувалось після цього питання. Бо це, як я вважаю, соціально важлива інформація. А Наталя Львівна Лигачова протягом всіх 8 років років роботи із нею вчила мене, що оприлюднювати соціально важливу інформацію – професійний обов'язок журналіста. Але зараз не про це.