Новий масштабний обстріл! Удари по містах Росії – поки ми спали: все в диму. Переможемо!

Увечері 2 січня у тимчасово окупованому Севастополі пролунали вибухи. Керівництво окупантів у місті традиційно заявило, що це робота російської протиповітряної оборони по безпілотнику.

“У Севастополі працює система ППО. За попередніми даними, над морем збитий БПЛА”, – написав у Telegram севастопольський гауляйтер Михайло Развожаєв, який, як сьогодні повідомлялося, вже вивіз на Кіпр своїх дітей та все майно, включно із собаками та кішками.

Приблизно з 20:45 у севастопольських Telegram-каналах почали з’являтися повідомлення про те, що в місті було “дуже гучно” і “здорово бахнуло”.
Також кілька годин тому про звуки вибухів у соцмережах повідомляли мешканці селища Гвардійське Сімферопольського району.

У західних регіонах Росії, що недалеко від кордону з Україною, знову неспокійно. Зокрема, стало відомо про серії вибухів, які прогриміли під Воронежем, Курськом та поблизу інших великих міст ворожої держави.

Очевидно, “бавовнятко” засіло у Воронежі й інших містах ворожої держави та не планує звідти тікати до повної перемоги ЗСУ на полі бою. Власне, у ніч проти 3 січня російські телеграм-канали повідомили, що поблизу населеного пункту – неспокійно.
Перші повідомлення про вибухи у місті Розсош, що у Воронезькій області, надійшли близько 00:20 за київським часом. Ймовірно, територію Росії атакував безпілотник. Зауважмо, що, як завжди, кремлівська влада вирішила не коментувати ситуацію. Проте у мережі з’явились кадри, що підтверджують цю інформацію.

Ракета летить,– коментують на ролику побачене загарбники.

Слід наголосити, що одразу після того, як пролунали вибухи, окупанти почали хором волати, що це насправді працює протиповітряна оборона та переживати не варто. Хай там як, але спати спокійно росіяни вночі точно не будуть. Такі “інциденти” засвідчують, що Росія стала дуже вразливою до атак та обстрілів, хоча йменувала себе державою з “другою армією у світі”.