Новий наступ на Київ? Жахлива провокація: окупанти задумали страшне – все як 24 лютого!

Російські військові пропагандисти продовжують мріяти про захоплення Києва та заявляють, що якщо не зможуть окупувати українську столицю та встановити маріонетковий уряд, Україна остаточно буде втрачена для РФ.

Росіяни тільки зараз почали підозрювати, що вторгнення окупаційної армії РФ назавжди обірвало всі зв’язки між народами та перекреслило спільне минуле.

Один із найбільших військових Telegram-каналів “ZАПИСКИ VЕТЕРАНА” пише, що лише захоплення Києва дасть Росії можливість повернути Україну “в рідне лоно”. Інакше Україна стане для РФ другою Польщею, маючи на увазі повний антагонізм на всіх напрямках.

“Іншого шансу повернути її в рідне лоно не буде. Ми назавжди втратимо цю територію. Н А В С Є Г Д А”, – пише канал, продовжуючи мріяти про Київ.

Однак у соціальних мережах росіян підняли на сміх, зазначаючи, що остаточний та безповоротний розрив назавжди вже стався.

При цьому мрії захопити Київ у середині другого року війни виглядає для окупаційної армії нереально, оскільки вона не може утримати захоплені позиції навіть у Донецькій та Запорізькій областях далеко від української столиці.

Водночас генерал-лейтенант у відставці Бен Годжес, колишній командувач американськими силами в Європі звертає увагу, що українські обстріли російських складів і шляхів постачання якраз покликані позбавити противника переваги, яку йому дає перевага в живій силі й техніці.

ЗСУ не потрібно проривати російську оборону по всьому фронту, швидше за все, вони сконцентрують зусилля в кількох місцях, вважає Годжес:

“Їм потрібно зробити глибокий прорив у двох-трьох областях, щоб ізолювати Крим. Думаю, вони зберуть вищу силу в певному місці”.