Обговорював за столом виступ Зеленського! Стали відомі скандальні подробиці “відпочинку” Луценка

Депутат Верховної Ради 8 скликання Сергій Лещенко заявив, що має інформацію, що генеральний прокурор Юрій Луценко проводить відпустку у Франції.

“Як кажуть злі язики, Луценко з дружиною були помічені в липні в фешенебельному готелі у французькому містечку Горд саме того дня, коли силовики ходили до президента Зеленського на доповідь щодо розслідування справи Шеремета”, – написав він у Facebook і Telegram.

“24 канал” також повідомляє, що у програмі “Що це було?” Лещенко посилався на свідків, що того дня (23 липня) Луценко обговорював виступ Зеленського у компанії дружини та ще шести осіб за обідом у Горді, що неподалік від курорту Сен-Тропе.

“Готель належить до категорії найдорожчих, преміум класу, там зібрані всі можливі зірки”, – заявив нардеп, який до парламентської роботи був журналістом.

Звісно, що скромна зарплата, яку має його дружина, і, трохи скромніша, але однаково невелика зарплата генерального прокурора, не дозволяють їм вести такий спосіб життя. Однак, як ми бачимо, вони його ведуть. Навіть збиралися його вести після виборів до Ради”, – зазначив Лещенко.

Власне Юрій Луценко на своїй сторінці у фейсбуці написав:
“Завершив 10 денну відпустку в Провансі. Неймовірна атмосфера простоти і краси. Гори, виноград, лаванда, море. І друзі. І вороги, які програли вибори і щоб не випасти з новин звично брешуть про готелі, в яких я ніби то проживав. Насправді – проїздом обідав:)”

Проте користувачі соціальних мереж скептично поставились до таких слів поки що генерального прокурора, зазначаючи, що звичайні українці відпочивають на пляжах Одеси.

Варто нагадати, що минулу відпустку Луценко провів на Сейшелах. Тоді генпрокурор запевняв, що кожен пересічний українець може собі дозволити такий відпочинок. За підрахунками журналістів, генпрокурору той курорт обійшовся у понад 50 тисяч доларів.

Зазначимо, після початку роботи Верховної Ради IX скликання відбудеться призначення нового Генпрокурора. Про це заявив президент Володимир Зеленський під час робочої поїздки до Черкаської області, пише прес-служба Офісу президента.

Повідомляється, що в повноваження нового Генпрокурора крім усього іншого буде входити заміна місцевих прокурорів. Цю заяву він зробив після того, як місцеві жителі поскаржились президенту на нинішнього прокурора Черкаської області Сергія Овчаренка.

Нагадаємо, джерела в Офісі президента Володимира Зеленського повідомляють, що Юрія Луценка на посаді генерального прокурора змінить Руслан Рябошапка. Зараз Рябошапка трудиться заступником голови Офісу президента, входить в РНБО. Про те, що чиновник претендує на посаду генпрокурора, заявив і сам Зеленський.