Обуренню немає меж! “Друзі” Порошенка роблять собі інвалідність заради соціальної допомоги

Справжні військові роками домагаються того, щоб їх визнали ветеранами. Оббивають пороги лікарень, щоб їм дали інвалідність дійсно за станом здоров’я.

І тут з’являються друзі Порошенко, які будучи доларовими мільйонерами роблять собі інвалідність, щоб викачати з держави ще трохи грошей!

Так народний депутат України VIII скликання Олег Барна взяв направлення на проходження комісії на встановлення інвалідності.

Підставою для встановлення групи інвалідності в даному випадку є те, що нардеп раніше служив в АТО, де нібито втратив здоров’я.

Про прагнення одіозного депутата отримати соціальний статус повідомив в соцмережі Фейсбук працівник медицини Володимир Станків. Він зазначив, що політик з Тернопільщини обманним шляхом намагається отримати групу інвалідності:

“Пристосуванець Олег Барна всіма доступними йому способами, більше незаконними, намагається отримати групу інвалідності, мотивуючи тим, що втратив здоров’я під час проходження служби в АТО, перебуваючи не на самому передку, вів періодичний мінометний вогонь по одержуваним орієнтирах і координатами знаходження цілей противника, візуально не бачачи його і не знаючи результатів свого вогню. Направлення на проходження комісії на встановлення інвалідності взяв не за місцем проживання та медичного обслуговування, а в 128 бригаді видно там це зробити легше і пройти комісію в Мукачівському госпіталі … Ось такий захисник і колишній народний депутат живе на Чортківській землі “, – пише Станків.