“Очей вже взагалі не видно”: Ірина Луценко опублікувала романтичне фото з чоловіком з Одеси

Початок літа у подружжя Луценко видалось дуже активним. Генеральний прокурор Юрій Луценко і його дружина народний депутат Ірина Луценко в перших числах червня відвідали Одесу. Тут пара сходила на Фестиваль класичної музики Odesa Classics.

Про що Ірина відзвітувала у себе на сторінці в соціальній мережі Facebook., передає Корупція.Інфо


"Одеса – неймовірна, українська, європейська, щедра, музична! Словами просто неможливо передати атмосферу, яка вчора була на Потьомкінських сходах! Сотні і тисячі людей разом слухали безсмертну музику, і все це – під відкритим небом в самому серці міста. Хочу подякувати організаторам за це свято. і раджу всім своїми очима (і вухами) упевнитися, що Фестиваль класичної музики Odesa Classics – знаменна подія культурного життя нашої країни ", – написала народний депутат.

Буквально через пару днів дружина генерального прокурора відзвітувала у себе на "Фейсбуці" про поїздку до Львова.

"Друзі і близькі знають, що цей день (11 червня – прим.ред.) Для мене особливий. Але оскільки це вже не секрет: ми з Юрієм Луценком святкуємо 30 років шлюбу! Так вийшло, що я сьогодні у Львові. Це особливе місто для мене з багатьох причин. І найголовніша – саме тут ми познайомилися, у Львівській політехніці. І з тих пір разом. Тому це приємний сюрприз стати першою клієнткою центру реєстрації шлюбів. За кілька хвилин мені видали друге свідоцтво про шлюб. Тепер у нас їх два ", – відзвітувала Луценко.

Популярне: "Збільшаться вже в липні": Нові пенсії і прожитковий мінімум. На скільки зростуть виплати, та що потрібно знати

Однак дружина чиновника чомусь не виклала фотографій з італійського уїкенду, де за словами прес-секретаря генерального прокурора, пара і відзначала свою річницю.

Юрія Луценка сфотографували на італійському курорті. Нібито перлову весілля подружжя відзначала в місті Комо (Італія). Луценко побачили, коли він стояв в черзі на місцевий фунікулер, пише ТаблоID.