Одразу після Херсону! Запоріжжя здають?! Радісна звістка – окупанти все: Путін на межі. Капітуляція?

Російські загарбники на захоплених районах Запорізької області готують оборонні лінії під Мелітополем та Бердянськом. Вони встановлюють “зуби дракона”, які повинні, мовляв, зупинити армію України. Окупанти повторюють ті ж маневри, що на правобережній Херсонщині, звідки вони змушені були тікати.

Як повідомляє мелітопольське видання РИА Мелитоль, окупаційні війська зводять лінії оборони в районах захопленого Мелітополя та Бердянська. Окупанти ставлять, мовляв,”зуби дракона” – такі бетонні пірамідки, які, як вважають росіяни, повинні зупинити сили оборони України.

До всього, журналісти відзначають, що перед втечею з правобережжя Херсонської області вони робили такі ж дії.

“Росіяни готують оборонні лінії під Мелітополем і Бердянськом. Ставлять “зуби дракона”. Найцікавіше в тому, що на Херсонщині було те ж саме. І ми пам’ятаємо, що потім там було. Чмобики, біжіть, поки є чим”, – зазначено в повідомленні.

Також були опубліковані фотографії, де можна помітити роботу окупантів зі спорудження оборонних ліній.

Зазначимо: військовий експерт Олег Жданов раніше заявив, що після звільнення Херсонської області ЗСУ можуть перейти в наступ на Запорізькому напрямку. За його словами, українській армії потрібно накопичувати сили для подальшого наступу.