Огляд “Іволги” завершено, троє людей вважають зниклими безвісти

Огляд "Іволги" завершено, троє людей вважаються зниклими безвісти.

Про це в Facebook заявив заступник голови Одеської обласної державної адміністрації Володимир Жмак, передає Корупція Інфо

"Вчора було завершено огляд "Іволги". Добралися до найпотаємніших закутків. Більше нікого не виявили. На сьогоднішній день зниклими безвісти залишаються троє людей, перебування яких на судні в день трагедії 17 жовтня підтверджено, і двоє, про відсутність яких заявили родичі, але підтверджених даних про знаходження на судні немає", – йдеться в повідомленні.

За його словами, вранці відбулося засідання комісії ОДА з надзвичайних ситуацій. Всім задіяним у пошуках загиблих службам доручили продовжувати операцію в морі та на узбережжі.

Раніше із затонулого судна дістали тіла двох людей.

Нагадаємо, 17 жовтня в морі поблизу Затоки затонуло судно "Іволга". Спершу повідомлялося, що на борту було 36 осіб, з яких 14 загинули. Врятовано 22 людей, з яких 18 осіб були госпіталізовані (переохолодження і травми кінцівок). Після підняття на поверхню катера було виявлено ще два тіла. Сьогодні кількість загиблих досягла 17 осіб.

Капітану судна оголошено про підозру, суд обрав йому запобіжний захід у вигляді арешту. Йому загрожує до 10 років позбавлення волі.