“Ось і прийшов час…”: Зірка проекту “МастерШеф” покидає шоу. Деталі і причини

Кулінарне шоу "Мастершеф" один з найпопулярніших проектів на телеканалі "СТБ". Ось уже 8 років він успішно виходить на екрани и аудиторія тільки збільшується.

І цілих 6 років частиною цього шоу була і неймовірна одеська красуня Тетяна Литвинова. Проте нещодавно Тетяна повідомила, що покидає шоу. Про це вона розповіла у себе на сторінці в Інстаграм.

"Ось і прийшов час написати його … цей пост
6 років, 9 сезонів МастерШеф, 2 сезону МастерШеф Діти, 1 сезон МастерШеф Підлітки, фільм «Моя правда» про мене, сотні передач «Все буде добре» і «Все буде смачно», улюблені команди і колеги, сотні учасників Проектів , мільйони глядачів і не тільки на території України, з якими зріднилися і стали справжніми друзями. А ще, це 280 днів в Році або 3360 знімальних годин, плюс 5040 годин в дорозі в павільйони. Це час мого життя, яке було проведено натхненно і з ентузіазмом!

І це, як ви зрозуміли, пост про те, що я не буду суддею на МастерШеф 9. Все Буде Добре і Все Буде Смачно закрили. Мій контракт з СТБ закінчився і Ми вирішили його не продовжувати. Час йде, умови змінюються, люди і можливості остаются🍀🍀🍀 Дякую всім причетним до мого професійного росту на цьому непростому і дуже цікавому шляху", – пише Тетяна.

Литвинова також повідомила, що тепер у неї буде багато часу на нові проекти, які вона готувала уже давно і дуже скоро уже екс-суддя проекту "Мастершеф" здивує своїх прихильників.

Для шанувальників це стало справжньою несподіванкою, а для деяких і шоком. Проте Тетяні і справді потрібно рухатись вперед, тому бажаємо їй удачі!