“Ось же ти картавий кусок г*вна!”: Українці накинулись на Парубія через Пашинського. Краще йому затаїтися

Депутат Верховної Ради Андрій Парубій, проти якого раніше ДБР завело ще одну кримінальну справу, гучно заявив, що справжньою метою справи Сергія Пашинського є залякування опозиції.

“Які підстави кидати за ґрати Сергія Пашинського сьогодні? Які підстави його ізолювати? Не було жодного доказу, що він ховається від слідства”, – сказав депутат в ефірі телеканалу Прямий.

На його думку, арешт – очевидна спроба залякати і самого Пашинського, і інших представників опозиції.

До слова, позиція Парубія викликала бурхливу реакцію в соцмережах.

 “Фігуранти використовували фактор переляку і страху, як механізм в політичних боях. Хтось, вибачте, всрався. Хтось навпаки, придбав витримку і стійкість. Ну що. Настав час фігурантів: А. Придбати. В. всрався в картатий плед. P . S Сорри за чесний склад “, – зазначив Володимир Медіанік.

“Парубію пора починати переживати …. Зі стріляниною на дорозі розібралися … Тепер переходимо до стрілянини на майдані”, – додав Юрій Гончаров.

“Спочатку їх потрібно в сміттєві баки покидати, потім зеленкою полити, борошном посипати, ну, щоб відчули”, – сказала Ольга Онищенко.

“Парубію краще було б взагалі затаїтися і вафельницу свою не відкривати. Бо хер залетить)”, – переконаний Андрій Андрійович.

“Бояться, що вийде назовні правда за снайперів на Майдані, заживо спалених активістів у будинку профспілок на Майдані і які протестують в Одесі і т.д …”, – зазначив хтось під ніком Андрій.

Додамо, що на захист Пашинського Андрій Парубій написав кілька днів тому повідомлення на своїй сторінці в Facebook, за що українці теж накинулися на нього.

“А що поганого, якщо ви всі станете жебраками і масово розсаджені по колоніям?”, – запитує Дмитро Романов.

“Ось жеж ти картавий шматок гівна”, – додав Михайло Лапутин.