Останні слова Вороненкова: про що розповів вбитий екс-депутат в ексклюзивному інтерв’ю перед смертю. Від подробиць кров холоне

Вороненков передбачив свою смерть.

Колишній депутат Держдуми Росії Денис Вороненков знав, що Кремль хоче його знищити, передає Корупція. Інфо

Про це він розповів у коментарі виданню "Гордон", що було опубліковано за 1,5 години після вбивства політика.

Популярне: Будьте максимально обережні: популярні ліки виявилися смертельно небезпечними. Їх приймав кожен українець

"Хочете запитати, чи є у мене гарантії власної безпеки? Ні, їх ні в кого немає. Сидів зі мною в комітеті Держдуми Луговий – покидьок, який бігав по всьому Лондону за своїм другом Литвиненком, і хлюпнув в його чашку полоній вартістю у 30 мільйонів євро. Зараз Лугового охороняє та ж шоста служба Управління власної безпеки ФСБ, яка фальсифікує проти мене кримінальну справу", – зауважив він.

Також він наголосив, що у Росії люблять повторювати таке психічне навіювання, як "Брехня задля спасіння".

"Як я зрозумів, тут очевидна ментальна деградація, тепер уже і вбивство на благо. Росія – держава, яка так знищує людей. Розумію, що в Росії система хотіла б знищити і мене, зробити мені боляче, щоб я не міг дихати. 

Також на російських центральних телеканалах вже щосили кричать: мовляв, потрібно обміняти Вороненкова на Сущенка, а якщо не вийде – вбити, як Бандеру. Люди в Росії зійшли з розуму, вони є нездоровими", – стверджував колишній депутат Держдуми.

Додамо, що журналіст Юрій Бутусов розповів, що за 4 хвилини до свого вбивства Вороненков йому відіслав посилання на вищезазначене інтерв’ю.

"Останнє повідомлення Денис Вороненков написав мені сьогодні об 11.21 – переслав своє останнє інтерв'ю, яке називається "У Росії кричать, що потрібно обміняти мене на Сущенка, а якщо не вийде – вбити як Бандеру". 

Написав: "На одному диханні читається". А через чотири хвилини, об 11.25, відразу після відправки мені цього повідомлення російський диверсант розстріляв Вороненкова в центрі Києва", – наголосив він.