Оце відпочинок: депутат купив собі путівку на 14 днів за 3,8 млн грн. (відео)

Äîì ïîðîøåíêî

Нардеп Дмитро Добкін замовив туристичний тур на 14 днів вартістю 135 000 євро (близько 3,8 млн грн — Ред.).

Журналістам вдалося зняти, як брат екс-глави Харківської ОДА читає під час засідання Ради смс-повідомлення від співробітниці фірми. Під час читання тексту нардеп прикривав рукою екран смартфона, однак на відео можна розглянути текст. З нього випливає, що вартість туру складає 135 тисяч євро. Відпочинок розрахований на 14 днів, повідомляє Корупція.Інфо

Отримавши підтвердження від агента, Дмитро зайшов за колону в сесійній залі з пляшкою води, де пробув якийсь час.
В електронній декларації Дмитра Добкіна за 2015 рік зазначено, що він отримав у дар від батька Марка Добкіна 10 млн грн. Депутат з дружиною також володіє двома квартирами в Харкові. У подружжя п'ять авто.

Також Добкін має у власності 11 наручних годинників, карабін Heym, його дружина Олена Добкіна – вісім наручних годинників, шубу з соболя, ювелірні вироби.

У нардепа у власності інвестиційні сертифікати пайового венчурного недиверсифікованого закритого інвестиційного фонду «Титул» на 19,6 млн грн.

Його дохід у 2015 році, згідно з декларацією, склав 66,4 тис. грн у вигляді зарплати за основним місцем роботи та 80,6 тис. грн коштів за виконання депутатських повноважень, 168 тис. грн склала компенсація вартості найму готельного номера. Він має 163 тис. грн і $20,4 тис. на рахунках в Приватбанку, а також 10 млн грн і $500 тис. готівкових коштів.