“Отвєтку” роздали! З’явилися кадри потужного удару бійців ЗСУ по ворогу

В інтернеті оприлюднили фото потужного удару Збройних сил України (ЗСУ) по бойовиках на Донбасі, зроблене в районі Попасної Луганської області.

Про це повідомляють ЗМІ посилаючись на пост волонтера Юрія Мисягіна в Facebook.

“По-перше, це красиво. 46-й батальйон “Донбас-Україна” в районі Попасної “отвєтку” роздає”, – зазначив він у підписі до фото.

Окрім того, як і зазвичай, не залишився осторонь, офіцер, Анатолій Штефан, зробивши новий пост-відео,  в якому продемонстрував розгром окупантів. Цитуємо?

Еххх, ну що, продовжимо? Воїнами ОСами шмакі-бум одиницю військової техніки яка робила підвоз БК та озброєння на передову окупантам. Дивлячись це відео одразу можна побачити підступну тактику російських окупантів, які постійно прикриваються мирним населенням. Окопи та позиції знаходяться прямо попереду житлових будинків мешканців і йдуть у глибину населеного пункту.  За даними розвідки один окупант приєднався до #200_бригади, двоє зализують рани.
 

Варто зазначити, що в окупованому Донецьку бунтують проти бойовиків “ДНР”, які зганяють людей на мітинги проти виборів в Україні, і згадують ліквідованого ватажка терористів Олександра Захарченка.

Про це повідомляють ЗМІ з посиланням на скріншот, розміщений на сторінці “Донецький Агент Правди” в Twitter.

“Простий приклад організації антиукраїнських мітингів у Донецьку”, – йдеться у підписі.

“Дружина ще два дні тому говорила, працює в “мерії”, так ось їм сказали зробити списки працівників шкіл, лікарень і так далі, яких зобов’язують прибути 31 березня в Донецьк”, “Як вони вже задрали! Навіть на похорон Захарченка стільки не гнали!! З нашої лікарні аж 30 осіб записали туди!! Будемо знову протестувати проти Пороха і виборів”, “Нас вважають за бидло. Пішли вони, виродки. Загнати людей, відмити гроші – і справа з кінцем. А людей ніхто за людей не вважає!” – скаржаться мешканці міста.

Також, в інтернеті оприлюднили нові сумні фото з окупованого Донбасу, які демонструють, до чого бойовики довели регіон.

“Донецьк… 11 км… Путиловский міст. “Втрату не можна прочитати… можна тільки відчути”. Майже 1800 днів без стуку коліс… І скільки їх ще… (с)”, – йдеться у підписі до фото.