Пацани, ВИ КРАСУНЧИКИ! Зеленський влетів – в шоці всі: святковий улов ЗСУ. Йдем на рекорд, ура!

Президент України Володимир Зеленський у себе в Telegram розповів про приголомшливі успіхи ЗСУ за останній тиждень та окремо виділив дуже ефективну роботу наших оборонців за останню ніч.

«Різдвяний вечір під час війни. Наші воїни збили не лише майже 30 «шахедів» і кілька ракет, але й ще дві російські «сушки». Всього за тиждень в окупантів мінус 5 літаків. Це Різдво задає правильний настрій на весь наступний рік – настрій наших можливостей. Можливостей у переговорах із партнерами. Можливостей у зміцненні нашого повітряного щита. Можливостей у захисті нашого дому від російських терористів. Що сильніша буде наша ППО, то менше російських чортів буде і в нашому небі, і на нашій землі», — написав президент.

Він подякував усім причетним до нашої боротьби за незалежну Україну

«Дякую всім нашим воїнам за влучність та силу! Дякую кожному й кожній, хто і в Різдво, і в будні дбає про захист нашої держави, хто витримує ворожі атаки й показує незламність, хоч би де він був: на сході та півдні чи на кордонах нашої країни, хто в бою і на позиціях, хто рятує та лікує людей. Усі наші екстрені служби. Кожен, хто допомагає. Дякую всім вам», — додав Зеленський.

Начальник Генерального штабу Збройних Сил України Сергій Шаптала напередодні теж приєднався до слів Зеленського та інших представників військового керівництва країни та зауважив, що ворог забрав у нас радість, але не може забрати любов і віру в справедливість, а командувач Сухопутних військ ЗСУ Олександр Сирський побажав, щоб Різдво стало джерелом сили і мудрості. Також усі закликали пригадати тих воїнів, які вже не сядуть за святковий стіл.