“Пацієнтам вводили смертельний наркоз”: На Дніпропетровщині у лікарні сталась моторошна НП. Померла на лікарняному ліжку

У Кам’янському Дніпропетровської області стався страхітливий випадок в лікарні, в результаті якого одна пацієнтка померла.

За інформацією копів, через наркоз поганої якості під час проведення операцій стало погано сімом громадянам, один випадок летальний.

Правоохоронці зазначили, що в період з 17 по 19 грудня в лікарні під час хірургічних операцій використовували неякісну анестезію, від якої постраждали сім пацієнтів.

Після події постраждалих з важкими ускладненнями терміново доставили в Дніпровську обласну клінічну лікарню ім. Мечникова. Правда, медикам не вдалося врятувати одну пацієнтку – вона померла на лікарняному ліжку.

В даний час копи проводять розслідування за ч. 1 ст. 140 (невиконання або неналежне виконання медичним або фармацевтичним працівником своїх професійних обов’язків внаслідок недбалого чи несумлінного до них ставлення, якщо це спричинило тяжкі наслідки для хворого) Кримінального кодексу.