Парубій в ауті! Щойно синочку дісталось, шокуюча правда винесла. Порошенко з ганьбою пішов

Чому всi так швидко повірили що запис переговорів Порошенка і Путіна – правда?, пише екс-нардеп Семен Семенченко у фейсбук.

Подаємо позицію в оригіналі:

Вони чітко підтверджують реальні дії «сивочолого гетьмана» в 2014-2019. НЕ введення воєнного стану. НЕ посадка регіоналів і агентів типу Медведчука. НЕ перевод країни на військові рейки. НЕ будівництво патронних заводів. Постійні перемир’я і військові поразки. Преференції бізнесам Медведчука і Ахметова. Добро на скупку інформаційних каналів Медведчуком. Торгівлю на крові. Спроби внесення до Конституції «Особливого ​​статусу». Видачу закордонних добровольців РФ і розсадження «цинічних бандер» по тюрмах. Зростання російської присутності в українській економіці. Рефінанс російських банків. Демілітаризацію Широкина і спроби разведення військ в Петровському і Золотому. Голубана і Аброськіна. Бізнес в РФ і сина який «русские в Лондоні». Ці розмови – вони підтверджують ВСЕ. Не пояснюють. Всього лише підтверджують. Бо правду ми і так знали. Або принаймні відчували. Тому що «Можна обманювати частину народу весь час, і весь народ деякий час, але не можна обманювати весь народ весь час». А старий Аврам Лінкольн точно знав про що він говорив…

До цих слів приєдналась і Слуга народу, Ліза Богуцька?

30 квітня 15 року. Позаду-Анексія Криму, “ЛДНР”, Іловайський та Дебальцевський котли, Іл-76, МН-17, зруйновані міста, тисячі загиблих і закатованих в полоні, десятки тисяч поранених, сотні тисяч біженців. І спокійно пішов Гіркін..
Попереду- 5 років війни, десятки тисяч убитих, мільйон біженців.

Найсоковитіші фрази Петра в плівках Деркача (Путін-Порошенко):

1. Вони (західні партнери °) вважають, що це – російська пастка для мене. (Саркастично сміється. Путін теж °).

2. І остання позиція там, ну …, я дійсно готовий подивитися і подумати по якихось перспективах економічних.

3. Я вважаю, що ми з “Мінська” з порожніми руками виходити не повинні.

4. Ще раз дякую Вам, З наступаючим! Я не знаю, як там у вас … Раніше називалося “день міжнародної солідарності трудящих” … Тому я не знаю, в Росії змінили цю назву чи ні, ми поки старе залишили.
(Сміються обоє °).

5. Ми з Вами ЛЮДИ трудящі, може і до солідарності прийдемо!

6. Я завтра буду ветеранам ордени вручати – 70-річчя Перемоги. Завтра буде ПЕРША ПАРТІЯ (ветеранів °).

7. Так, вже вибудовується якась ВЕРТИКАЛЬ. Коли я прийшов вертикалі не було. В умовах “економічних проблем”, так би мовити (сміється °), вибудовувати все зовсім не просто.

8. Пишаюся тим, що у мене РЕЙТИНГ підтримки і довіри не падає. Це ключове (!!!)

9. Гаразд, Володимир Володимирович, тисну РУКУ (!!!)

Окрім того, Богуцька провела паралель і з розмовою із пранкером “Вованом”, Петра Порошенко. Все вийшло доволі лицемірно.

Українці ж пишуть і запитують, як буде тепер виправдовуватись Парубій, який постійно кричав про реванш та здачу інтересів. А вийшло що сам 5, підпадає під критику своїх же людей, користувачі соціальних мереж пишуть що Порошенко з ганьбою пішов у цій ситуації.