“Пенсія з трьох джерел…”: Розенко зробив нову заяву про виплати

Недавно ухвалені парламентом законопроекти щодо пенсійної реформи – це тільки початок трансформації пенсійної системи, передає Корупція.Інфо

Популярне: Довго мовчав! Другий учасник ДТП у Харкові повністю “розтрощив” версію Зайцевої

Про це в ефірі радіо "Голос столиці" заявив Віце-прем'єр-міністр України Павло Розенко.

"Пенсійна реформа не зупиняється, ми будемо рухатися далі. Перед нами дуже багато амбітних завдань і осучаснення пенсій – лише один з етапів проведення повноцінної реформи. Далі ми будемо формувати підходи до пенсійного забезпечення військовослужбовців, вводити нові підходи до тих людей, які виходили на пенсію за спеціальними законами", – сказав він.

Павло Розенко підкреслив, що з 1 січня 2019 року має запрацювати накопичувальний рівень пенсійного забезпечення, що дозволить у майбутньому отримувати пенсію вже з трьох джерел, а не з одного, як зараз.

"Перед нами стоїть завдання запустити з 1 січня 2019 року накопичувальну пенсійну систему. І українці нарешті зможуть отримувати в майбутньому пенсію з трьох джерел – солідарної системи, накопичувального рівня і недержавних пенсійних фондів", – зазначив віце-прем'єр-міністр.

"Зараз ми в процесі трансформації пенсійної системи від радянського типу до сучасної європейської моделі, яка в майбутньому вже буде трирівневою", – зазначив Павло Розенко.