“Перебуває у комі”: Поліцейські жорстоко побили соратника Гриценка. Кулаками і ногами по голові

З'явилися нові деталі побиття соратника Анатолія Гриценка у Вінниці.

Як відомо, член політичної сили Анатолія Гриценка «Громадянська позиція» Олександр Комарницький був доставлений в лікарню з серйозними травмами.

Повідомлялося, що у Вінниці його жорстоко побили місцеві правоохоронці за те, що Олександр відмовився бути свідком, передає портал 20 хвилин.

За наявною інформацією, Олександра Комарницького госпіталізували і перевели в реанімацію. Медики констатували тріщину основи черепа, після чого соратника Анатолія Гриценка ввели в медикаментозну кому.

Дружина потерпілого Леся Комарницька журналістам повідомила, що стан Олександра «стабільно важкий». Вона також розповіла, що після моторошного інциденту в лікарню приїздило керівництво місцевої Нацполіціі.

Силовики вибачалися за дії свого колеги і просили не писати заяву. Леся Комарницька також не вірить в офіційну версію інциденту, в якій мовиться, що Олександр нібито вів себе конфліктно при спілкуванні з поліцейським. Вона пояснила, що «чоловік – людина неконфліктна і до поліції ставиться добре».

«Якби правоохоронці попросили його побути понятим, він би допоміг. Він патріот у нас. Навіщо йому було агресивно реагувати на прохання? І якби він був в стані алкогольного сп'яніння, як тепер кажуть, хіба б взяли нетверезу людину свідком? Таке враження, що хлопці на ходу цю версію придумали», – відреагувала вона на версію поліції.

За інформацією видання, поліцейський, який побив політика, займається єдиноборствами і в квітні цього року здобув перемогу в першості серед правоохоронців області з самбо у ваговій категорії до 100 кг.

Нагадаємо, у Вінниці жорстоко побили активіста місцевого осередку партії «Громадянська позиція» Олександра Комарницького. Як повідомив лідер партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко в Facebook, причиною послужило те, що активіст відмовився бути присутнім в якості понятого.

«Місцеві поліцейські по-звірячому побили його прямо на автобусній зупинці. Кулаками і ногами по голові. У нього численні переломи черепа. Зараз він знаходиться в реанімації без ознак свідомості. За що побили? Хотіли прямо з вулиці залучити його свідком нібито по якійсь справі про вилучення у когось зброї, а Олександр відмовився, тому що не мав до того ніякого відношення і поспішав додому за годину до півночі. Поліцейські кажуть, ніби він їм погрожував і хотів побити … Не вірю! Знаю Олександра добре, він був і делегатом з'їзду партії – спокійна, відповідальна людина», – написав Гриценко.

За фактом побиття слідчі Державного бюро розслідувань почали кримінальне провадження проти поліцейських, повідомив лідер «Громадянської позиції».